Levi stelt zich aan u voor

Welkom bij Winnish Levi!

Hallo!

Ik ben Levi. Ik ben 17 jaar en ben op het moment bezig met het afronden van mijn middelbare schoolcarrière. Vanaf september a.s. ben ik van plan chemie te gaan studeren aan de Hogeschool Zeeland, de HZ, in Vlissingen. Het idee alleen al vind ik (nog steeds) erg spannend, maar ik heb er ook wel zin in.

Ik kom uit Bergen op Zoom en ben daar ook geboren. Maar goed ook, denk ik soms, want de stad past goed bij me, en misschien ik ook wel een beetje bij de stad. Passend bij de Bergse cultuur ben ik namelijk echt een Bourgondiër en kan ik ook erg genieten van een terrasje met vrienden of familie. Daar hecht ik dan ook veel waarde aan; het cultiveren van relaties met andere mensen. Regelmatig ben ik dus in de stad te vinden.

Dat was vroeger wel anders. Net zoals veel jonge tieners haalde ik erg veel plezier uit gamen. Ik begon al op vroege leeftijd bepaalde spellen te spelen. Hoewel dat, het spelen van videogames en daar een grote hoeveelheid tijd aan besteden, soms een controversieel punt is, kan ik nu toch zeggen dat het tot op een zekere hoogte nuttige tijdsbesteding was. Niet omdat ik nu extreem goed ben in gamen (want het tegenovergestelde is waar), maar wel omdat ik er mijn Engelse taalvaardigheden mee kon oefenen in situaties uit het ‘dagelijks leven’ en daar inmiddels dus al sinds jonge leeftijd mee bezig ben.

Het resulteerde erin dat ik ook al voordat we in groep acht van de basisschool het vak Engels kregen enigszins al Engels kon spreken. Ik zeg enigszins, maar een leuk detail is dat ik voor elke toets een 10 heb gehaald, zonder uitzondering. Iets waar ik tot op de dag van vandaag nog wel trots op ben!