quotes

Particulier, 22 jaar uit Amersfoort.

Hoe ik bij jou ben gekomen:                                                                                                                                                Waar ik naar zocht was privé les Engels ook voor dyslecten en waar ook examen afgenomen mag worden en dat wordt heel weinig tot niet aangeboden.Anders was het onder werk tijd dus totaal onhandig voor mijn situatie en daar naast er zijn bijna alleen maar groeps trainingen beschikbaar. Dit werkt totaal niet bij mij omdat mijn concentratie boog niet zo hoog is en bij een groeps training ik dus weinig mee krijg. Plus ik volg het niet goed meer omdat ik meer tijd nodig heb in verband met mijn kern dyslexie.

Mijn doel: Ik wil graag naar defensie met name de Koninklijke Marechaussee. Daar is een minimale eis en dat betreft niveau 2 Engels en dat heb ik bij Winny gevolgd met veel succes ondanks ik dyslecties ben.

Waarom ik zo ver van huis Engelse les heb gevolgd? Omdat ik na de eerste keer een goeie klik had met Winny en precies het juiste merkte wat ik nodig heb.. ik heb veel tijd nodig en positieve energie wil ik iets leren wat mij niet zo interesseert normaal gesproken.

En Winny fikst dat gewoon!

 

Eric Van Koeveringe

Profile Zierikzee.RINUS ROON BEHEER BV

Na in 2014 een weekje bij de “Nonnen van Vught” te zijn geweest, kreeg ik vorig jaar een advertentie van Winnish onder ogen. Het was precies wat ik zocht, dicht bij huis, één op één en niveau op maat. Al geruime tijd was ik op zoek naar iemand in de buurt die mij zou kunnen helpen, om één op één mijn Engels te verbeteren. Mijn doel is het om de conversatie en de mondelinge “business” communicatie op een hoger plan te brengen. Inmiddels zit ik gemiddeld 2 keer per maand een uur bij Winny en spreken we een uur lang in het Engels over van alles en nog wat. Het verrijkt mijn woordenschat en natuurlijk komt ook de grammatica doorlopend aan bod.  

Dhr.Rinus Roon.

Koninklijke Zeelandia Groep b.v.

04-02-2020; Zierikzee

Ik heb 15 privé lessen Engels gevolgd bij Winny. De lessen heb ik als zeer nuttig ervaren. Winny heeft een brede kennis van de taal en ze is daarnaast ook nog een lief mens met veel belangstelling voor je. In de 15 weken heeft Winny mij zeker naar een hoger niveau gebracht zowel in schrijven als spreken. De uitleg van Winny was helder en duidelijk en het lesmateriaal was prettig om mee te werken.  Ik kan iedereen aanraden privé lessen bij haar te volgen.

 

 

Dhr.H.

Angliacursist groep 8 Radarscholen

22-08 2019.Moeder van deze ( nu brugklas) leerling) : Van de week heeft J. voor het eerst Engels gehad op het V.O. :" Ik heb er echt heel veel voordeel van dat ik de Angliacursus heb gevolgd", zei hij toen hij thuis kwam, "ik wist al best veel".  Dit wilde ik je toch even laten weten, schrijft zijn moeder.

JvD

Scholier Voortgezet Onderwijs Ostrea te Goes VMBO 2e jaars

Moeder: Onze zoon heeft dit schooljaar een lastige start gemaakt. Om zijn cijfers een boost te geven hebben wij gekozen voor één op één support door Winny. Hij ging er helemaal voor en met deze extra ondersteuning haalde hij twee dikke achten! Hierdoor groeide zijn gemiddelde en zijn zelfvertrouwen!

KV

Cursist die conversatielessen Engels volgt:

Winny leert ons conversatie Engels. We leren en lachen veel. Het niveau is pittig maar met doorzettingsvermogen komt er iets moois uit. Voel je welkom in deze gezellige groep!

RD

Derde jaars accountancy student aan de Academie voor Deeltijd aan de Hogeschool Avans.

Zijn referentie: "De lessen van Winny heb ik als zeer nuttig ervaren; de combinatie van een docent met brede kennis van de Engelse taal en veel praktijk ervaring in het geven van lessen, heeft destijds voor mij de doorslag gegeven om bijles bij Winny te volgen. Voor de duur van vijf weken heeft Winny veel voor mij betekend voor wat betreft het upgraden van de Engelse skills. De focus lag voornamelijk op Business English gericht op economische onderwerpen. Daarnaast hebben wij veel geoefend met grammatica en zinsvolgorde  De uitleg van Winny was helder en goed te volgen en het lesmateriaal dat werd gebruikt tijdens de lessen was prettig om mee te werken.

D.uit Zierikzee

App berichten van ouders van leerlingen die ik begeleid:

HBO student: ik vond de bijles interessant en leerzaam en hoop met deze bijlessen mijn volgende tentamen Engels te halen!

Een aantal reacties op een enquete, na afloop van de talencursus: Vond dat goed les werd gegeven en dat we alle aandacht en goede uitleg kregen.

Wat vond je van de kwaliteit van de lessen? De kwaliteit vind ik heel goed, Winny sprak je altijd aan op foutjes

Heb je tips voor een volgende keer? Nee, eigenlijk niet. De lessen waren heel fijn zo.

Moeder van een van de wereldtaalkids: doordat het kleine groepen zijn, voelt ze zich op haar gemak en ze vertelt er thuis enthousiast over!

 "De jongens hebben het super leuk gevonden, A. had al meer geleerd dan in een heel jaar op school zei hij, dus dat belooft wat!"

"T. zag best een beetje op tegen de les. maar gelukkig vond hij het hartstikke leuk. Hij vond jou zo lief omdat je hem hielp bij de opdrachten, ook omdat hij, zoals hij zelf zegt, veel minder weet dan de rest.

FB bericht van MBO 4 student:

1e deel examen Engels gehaald..gewoon 3x een 10!!..Dankzij hele goede bijles..; )"

App bericht van MBO 4 student:

"Heee, ik heb goed nieuws: ik heb m'n spreken gehaald en m'n brief ging ook super goed voor m'n gevoel. ik heb nog geen cijfer, die volgt nog. groetjes, M.

Appbericht van vader van V.O. VWO 5 student:

"fijn dat er iemand meekijkt tijdens de voorbereiding van toetsen.

fijn dat alle tijd kan worden genomen om een onderwerp uit te diepen.

fijn dat er ruimte is om alle vragen te stellen

fijn dat een stuk bevestiging gegeven kan worden over bestaande kennis."

App bericht van een MBO examenleerling:

I'm very proud of myself: ik heb een 6,9 voor m'n examen lezen/luisteren!

Ik ga met een gemiddelde van een 8 diplomeren!