Inhoud nieuws

Engelse Watersportweek aan Grevelingenmeer.

In de week van 13-16 juli 2020 heeft de eerste Engelse Watersportweek van Schouwen-Duiveland plaatsgevonden.
Dit gebeurde op eenm prachtige locatie van het Zeil en Surfcentrum bij de Kabbelaarsbank.

Nieuw aanbod taaltrainingen bij Omoda Zierikzee.

Blij ben ik om te kunnen meedelen dat half augusrtus 2020 er twee nieuwe Engelse taaltrainingen komen bij werknemers van Omoda te Zierikzee!

Corona update

Het is nu 11 mei 2020 is en de basisicholen zijn vandaag weer begonnen, een belangrijk moment!  Dit biedt ook weer mogelijkheden om voorzichtig fysieke Engelse lessen op te gaan starten. Al een aantal weken verzorg ik Engelse groepslessen online (via Skype en Google Meet) en individuele cursisten volgen onderwijs bij mij thuis op locatie. Gelukkig hebben bijna alle lessen zodoende doorgang kunnen vinden. Mensen die in de (ouderen) zorg werken, volken de lessen nog online. Mensen werkzaam in ander sectoren komen hier weer thuis onderwijs volgen. Er is gelukkig weer veel mogelijk!

Speaking Test Assessor voor Anglia!

Woensdag 29 januari 2020 op het Koningin Wilhelmina College te Culemborg mocht ik de nieuwe titel: Speaking Test Assessor aan mijn competenties toevoegen. Naast de examens Reading, Writing en Listening mag ik nu ook het Speaking examen afnemen. Dit doe ik voor Winnish en in opdracht van Anglia examinations.

Nieuwe Angliacursus groep 7/8 Radarscholen Schouwen-Duiveland 2020

Voor de tweede keer mag ik de Angliacursus aan groep 7/8 verzorgen aan leerlingen van Radarscholen te Zierikzee. Deze cursus is zo belangrijk omdat deze de leerlingen gedegen voorbereidt op het hoge niveau van Engels dat in de brugklas van hen gevraagd wordt. Zo komen ze goed voorbereid in hun eerste jaar op het V.O!

Engels les aan medewerker Zeelandia.

Blij ben ik met een nieuw reeks lessen die ik ben gestart met een medewerker van Zeelandia. Iedere donderdag meld ik me bij de receptie van Zeelandia te Zierikzee. Dan krijg ik mijn visitors badge en werk in een van de ruimten met een medewerker die internationale projecten heeft om zijn beheersing van de Engelse taal te vergroten. Mooi en dankbaar werk.

Volwassenen Engelse conversatielessen

Met veel plezier werken we hier in tweetallen om Engelse spreekwoorden eigen te maken. Ook schrijven we om beurten essays die we voordragen aan elkaar. De enerverende verhalen die zo in het Engels worden verteld zorgen voor veel hilariteit en herkenning. Het is gaaf om op deze manier ( oude) herinneringen weer levend te maken!

Winnish verzorgt taaltrainingen Engels voor volwassenen in nieuwe Theo Thijssenschool Zierikzee

Nieuwe reeks Engelse taaltrainingen voor volwassenen: een beginnersgroep en een gevorderden groep. Mogelijkheid om af te sluiten met een examen waarmee een ERK erkend certificaat behaald kan worden.

Start is op 11 september 2019 

Anglia certificaten examen 2019 uitgereikt!

Anglia certificaten uitgereikt aan medewerkers van Your Surprise te Zierikzee!                             Deze Intermediate cursisten hebben examen gedaan in de onderdelen Reading, Writing and Listening, met prachtige resultaten: 1 Merit (goed) en maar liefst 14 Distinction                ( uitmuntend)!  Een knappe prestatie en nogmaals van harte gefeliciteerd! Ook de 3 mensen die al vrij waren en dus niet op de foto staan: Proficiat!

Anglia examen Intermediate.

In twee uur tijd maakten deze groepen de onderdelen Reading, Writing and Listening. De examens neem ik af in samenwerking met partner Anglia.

Intermediate examen afgenomen.

Op 11 april jl mocht ik bij 2 groepen Anglia examens afnemen bij medewerkers van Your Surprise. zij hadden een 10 weekse cursus gevolgd die nu werd afgesloten. Deze examens worden nagekeken in the U.K. Over 1 week verwacht ik de uitslagen, ben benieuwd!

Nieuwe baan bij de OdyZee school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs te Goes!

Per 25 maart 2019 ga ik van start als vakdocent Engels op de OdyZee te Goes. Dit zal zijn op de maandag en de dinsdag en ik mag de bovenbouw leerlingen van Havo gaan onderwijzen in de Engelse taal.

Anglia cursus groep 7 en 8 Radarscholen Zierikzee.

In februari 2019 ben ik gestart met 2 groepen Anglia cursus aan basisschool leerlingen te Zierikzee. Het betreft een Primary group en een Prelimenary group.

Anglia examen afgenomen bij medewerkers Your Surprise te Zierikzee.

Na een 10 weekse Engelse talencursus, hebben we deze met een Anglia examen afgesloten. Hiermee kunnen de medewerkers een gecertificeerd ERK diploma halen.

Talencursus Engels bij werknemers Your Surprise

Met veel plezier ben ik in augustus 2018 begonnen met het geven van talencursussen Engels bij cadeau webwinkel Your Surprise te Zierikzee. De eerste groep die is gestart is het niveau van Preliminary.

Summer Language Institute Lithuania!

Winny gaf een maand les in Litouwen: Engels verbindt ons allemaal

NOORDGOUWE - Een Syriër, een Israëlisch meisje, Oekraïners, Russen, een Zuid-Koreaanse, Letlanders en Litouwers: een klas vol nationaliteiten heeft Winny de Ruiter-van As in drie weken tijd Engels geleerd. De Noordgouwse ging daarvoor een maand naar Litouwen.

Juli 2018 naar de universiteit LCC in Klaipeda,Litouwen!

Erg blij ben ik om u te kunnen meedelen, dat alle gesprekken mbt. de plaatsing van mij als docent Engels op de universiteit LCC in Klaipeda te Litouwen nu zijn afgerond en de tickets zijn geboekt!

Nieuwe website

de volgende mensen hebben een waardevolle bijdrage aan de website: www.winnish.nl geleverd:

Onze flyer

Hierbij kunt u een kijkje nemen in onze flyer